Event Date: 2018-11-26 09:30:00

ЗТС во име на Делегацијата на ЕУ во Македонија и Оперативните структури на Програмата за прекугранична соработка ги покани корисниците на грантот на првиот повик за предлози од оваа програма на обуката за „Известување и видливост“, четврта од серијата обуки што ќе се организираат. во рамките на 1-от CfP на Програмата за ПС ИПА 2 со Албанија. Обуката ќе се одржи на 26 и 27 ноември 2018 година во хотел „Карпош“, Скопје.

Ве молиме кликнете овде за агендата:
Agenda_Reporting_Visibility IPA II CBC GBs MK-AL

Препорачано

Сè уште нема коментар, додајте го вашиот глас подолу!


Додај коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *