Министерството за локална самоуправа во Република Северна Македонија и Министерството за Европа и надворешни работи во Република Албанија, го објавуваат повикот за ангажирање на експерт(и) за изработка на технички спецификации за тендер за набавка на два соларни бродови што ќе пловат во Охридското езеро, обезбедени од грант на ЕУ во рамките на програмата за прекугранична соработка помеѓу Северна Македонија и Албанија.

За повеќе информации, ве молиме упатете се во критериумите за работен ангажман (ToR)

Краен рок за поднесување на апликацијата е 31ви Maрт 2022, преку следната електронска адреса: jts_mkal@yahoo.com

Препорачано

Сè уште нема коментар, додајте го вашиот глас подолу!


Додај коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *