ЈАВЕН ОГЛАС

Министерството за локална самоуправа од Република Северна Македонија и Министерството за Европа и надворшни работи од Република Албанија, како оперативни структури на ИПА прекуграничната програма Република Северна Македонија – Република Албанија , во рамките на оваа програма објавуваат јавен оглас за кандидати за следната слободна позиција:

  • – 1 практикантво рамките на ИПА Прекугранична програма Република Северна Македонија – Република Албанија ( 1 (еден) за канцеларијата на ЗТС Струга.
  • – Описот на работната позиција можете да го превземете овде, и од следните официјални веб-странции:http://ipacbc-mk-al.net; www.mls.gov.mk; http://punetejashtme.gov.al ;

Кандидатите треба да ги обезбедат следните документи во електронска форма:

– Кратка биографија (CV),

– Копија од диплома за завршено образование

– Други документи по желба

Документите треба да се поднесат преку e-mail на следнава email адреса:

jts_mkal@yahoo.com

Краен рок за испраќање на апликација :

Заинтересираните кандидати нивните апликации да ги испратат, преку email, најдоцна до21.12.2020 , 12 часот

Ќе бидат разгледувани само апликациите кои ќе пристигнат до крајниот рок за доставување на апликации, од овој оглас.

Дополнителни инфомации ќе можете да добиете на следната е-маил адреси: jts_mkal@yahoo.com

Препорачано

Сè уште нема коментар, додајте го вашиот глас подолу!


Додај коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.