Kush jemi ne

Ne jemi Programi i Bashkëpunimit Ndërkufitar i Bashkimit Evropian ndërmjet Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë. Adresa jonë e internetit është: https://ipacbc-mk-al.eu/.

Ne respektojmë privatësinë e vizitorëve tanë. Ne mbledhim vetëm ato informacione personale që nevojiten për të ofruar informacionin, shërbimin ose ndihmën që ju kërkoni.

Komentet

Kur vizitorët lënë komente në sajt, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formularin e komenteve, si dhe adresën IP të vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e postës së padëshiruar.

Një varg anonim i krijuar nga adresa juaj e emailit (i quajtur gjithashtu hash) mund t’i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse po e përdorni. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është e disponueshme këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas miratimit të komentit tuaj, fotografia juaj e profilit është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

Biskota (Cookies)

Nëse lini një koment në faqen tonë, ju mund të zgjidhni të ruani emrin, adresën e emailit dhe uebsajtin tuaj në cookie. Këto janë për lehtësinë tuaj, në mënyrë që të mos keni nevojë të plotësoni përsëri të dhënat tuaja kur të lini një koment tjetër. Këto biskota do të zgjasin për një vit.

Nëse vizitoni faqen tonë të identifikimit, ne do të vendosim një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookie. Kjo cookie nuk përmban të dhëna personale dhe hidhet poshtë kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të identifikoheni, ne do të konfigurojmë gjithashtu disa skedarë kuki për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe zgjedhjet e ekranit tuaj. Kukit e hyrjes zgjasin dy ditë, dhe skedarët e opsioneve të ekranit zgjasin për një vit. Nëse zgjidhni “Më mbaj mend”, identifikimi juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, skedarët e identifikimit do të hiqen.

Google Analytics

Ne përdorim një mjet të quajtur “Google Analytics” për të mbledhur informacione rreth përdorimit të kësaj faqeje. Google Analytics mbledh informacione të tilla si sa shpesh përdoruesit e vizitojnë këtë faqe, cilat faqe vizitojnë kur e bëjnë këtë dhe cilat faqe të tjera kanë përdorur përpara se të vinin në këtë sajt. Ne përdorim informacionin që marrim nga Google Analytics vetëm për të përmirësuar këtë sajt.

Google Analytics mbledh vetëm adresën IP që ju është caktuar në datën kur vizitoni këtë faqe, në vend të emrit tuaj ose informacioneve të tjera identifikuese. Ne nuk i kombinojmë informacionet e mbledhura përmes përdorimit të Google Analytics me informacion personal të identifikueshëm.

Megjithëse Google Analytics vendos një cookie të përhershme në shfletuesin tuaj të internetit për t’ju identifikuar si një përdorues unik herën tjetër që të vizitoni këtë sajt, cookie nuk mund të përdoret nga askush përveç Google. Aftësia e Google për të përdorur dhe ndarë informacionin e mbledhur nga Google Analytics në lidhje me vizitat tuaja në këtë sajt kufizohet nga Kushtet e përdorimit të Google Analytics dhe Politika e Privatësisë së Google. Ju mund të parandaloni Google Analytics që t’ju njohë gjatë vizitave të kthimit në këtë sajt duke çaktivizuar skedarët e skedarëve në shfletuesin tuaj.

Përmbajtje e integruar nga faqet e tjera të internetit

Artikujt në këtë sajt mund të përfshijnë përmbajtje të integruar (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e integruar nga faqet e tjera të internetit sillet në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të ketë vizituar faqen tjetër të internetit.

Këto faqe interneti mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin skedarë kuki, të ngulitin gjurmime shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë ndërveprimin tuaj me atë përmbajtje të integruar, duke përfshirë ndjekjen e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e integruar nëse keni një llogari dhe jeni identifikuar në atë faqe interneti.

Me kë i ndajmë të dhënat tuaja

Nëse kërkoni një rivendosje të fjalëkalimit, adresa juaj IP do të përfshihet në emailin e rivendosur.

Për sa kohë i ruajmë të dhënat tuaja

Nëse lini një koment, komenti dhe meta të dhënat e tij mbahen për një kohë të pacaktuar. Kjo është kështu që ne të mund të njohim dhe miratojmë automatikisht çdo koment pasues në vend që t’i mbajmë në një radhë moderimi.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ka), ne ruajmë gjithashtu informacionin personal që ata japin në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund të shohin, modifikojnë ose fshijnë informacionin e tyre personal në çdo kohë (përveç që nuk mund të ndryshojnë emrin e përdoruesit). Administratorët e faqes në internet mund të shohin dhe modifikojnë gjithashtu atë informacion.

Çfarë të drejtash keni mbi të dhënat tuaja

Nëse keni një llogari në këtë sajt, ose keni lënë komente, mund të kërkoni të merrni një skedar të eksportuar të të dhënave personale që mbajmë për ju, duke përfshirë çdo të dhënë që na keni dhënë. Ju gjithashtu mund të kërkoni që ne të fshijmë çdo të dhënë personale që mbajmë për ju. Kjo nuk përfshin asnjë të dhënë që ne jemi të detyruar të mbajmë për qëllime administrative, ligjore ose sigurie.

Ku i dërgojmë të dhënat tuaja

Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen nëpërmjet një shërbimi të automatizuar të zbulimit të spamit.

Security

Ju lutemi vini re se komunikimi elektronik, veçanërisht emaili, nuk është domosdoshmërisht i sigurt kundër përgjimit. Ju lutemi, mos dërgoni të dhëna të ndjeshme (p.sh., ID personale, llogari bankare ose numra të kartës së kreditit) me email ose formular në internet.