Lista e luajtjes: Projektet e zbatuara në kuadër të Programit CBC Maqedonia e Veriut-Shqipëri

Projektet e zbatuara në kuadër të Programit CBC Maqedonia e Veriut-Shqipëri.

Lista e luajtjes: Ngjarjet e dukshmërisë për festën e Ditës së Bashkëpunimit Territorial Evropian

Dita e Bashkëpunimit Evropian, me simbolikën e saj të solidaritetit, diversitetit dhe unitetit brenda familjes së saj të madhe evropiane, festohet çdo vit në të gjithë Evropën dhe përtej kufijve të saj të jashtëm. Është një mundësi tjetër që komunitetet lokale dhe politikëbërësit të dëshmojnë rëndësinë e bashkëpunimit territorial, si dhe të përkushtuar ndaj promovimit të Programit të Bashkëpunimit Ndërkufitar IPA ndërmjet Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Shqipërisë…

Dokumentar për turizmin aventuresk

25.09.2018

Kjo video është përgatitur nga “Rajoni i Liqenit të Ohrit – Ruani destinacionin për udhëtime aventurore”.

Festimi i 5-të i Ditës së Bashkëpunimit Territorial Evropian (ETCD) në Strugë

10.11.2017

Ministria e Vetëqeverisjes Lokale, Shkup, në bashkëpunim me Ministrinë e Integrimeve Evropiane, Tiranë, strukturat operative përgjegjëse për zbatimin e këtij Programi Ndërkufitar IPA, organizuan Panairin e zejeve ndërkufitare më 10 nëntor 2017 në hotel DRIM. në Strugë. Panairi i Artizanatit ishte pjesë e festimit të 5-të të Ditës së Bashkëpunimit Territorial Evropian (ETCD). Në këtë panair morën pjesë të gjithë artizanatet e interesuara nga zona e pranueshme e programit: Pellagonia, rajoni Jugperëndimor dhe Pollogu si dhe qarku i Dibrës, Elbasanit dhe Korçës.